lördag, januari 01, 2011

1/1 -11

Varför göra precis som alla andra när man kan göra på sitt eget sätt? =) Dock är jag av den åsikten att tid bara är just tid som ska fyllas med roliga och bra saker, och jag tror inte att man blir en ny människa bara för att man byter blad i kalendern.

Igår hälsade vi på ett par av våra vänner. Indra är överförtjust i deras hundar trots att de jämfört med våra "småskitar" är så stora (riesen och golden). Det snöade massor när vi sköt iväg nyårsraketerna (hundarna är lyckligtvis totalt orädda) men idag var det fint väder så då passade vi på att åka slalom i Bydalen. Alla lifter är inte öppna nu pga lavinfaran, fast både barnen och vi vuxna tyckte att det var bra ändå och det är ju huvudsaken. Det var rätt mycket folk men inte så mycket att det blev så där långa liftköer så man tillbringar mer tid i köerna än i backen som det kan bli ibland.

Nu ikväll har vi gått upp favoritstigen igen med hundarna ... Asjobbigt, precis som förra gången när det hade snöat så mycket. Det är för mycket lössnö för att köra skoter där också, så det är bara att trampa på. Hundarna hade i varje fall inget emot det, för det är bara några enstaka minusgrader och därmed hela 25 grader varmare än för bara någon vecka sedan!