torsdag, juli 01, 2010

Simon har tagit körkort!


Simon gjorde teoriprovet för moped klass 1 (AM-körkort) i dag (läs: onsdag) och blev godkänd på första försöket; han fick jättebra resultat trots att provet numera är på samma svårighetsgrad som för B-körkort, vilket gör att många femtonåringar kuggar sig på just teoriprovet. På lördag åker han iväg på elitlägret i fotboll i Halmstad. Kanske går småsyskonen i hans fotspår? På bilden är det Indra och Philip som leker med några av alla bollarna vi har. I bakgrunden syns våra närmsta grannars hus; tomterna är som synes inte helt färdiga ännu. (Jo, Philip är väldigt långhårig! Han ska klippa sig imorgon! Indra klippte jag själv ikväll.)
Sebastian ska snart bli sambo "på riktigt" med sin Lena. De flyttar in i den nya bostadsrätten om en månad. Han har varit på utbildning i Norge nu i några dagar genom jobbet. Det är mycket Norge just nu ... Men så har vi bara ungefär 27 mil till Trondheim, vilket är betydligt närmare än till de flesta svenska städerna. Och det är ju otroligt trevlig och vackert i Norge, trots de förhållandevis höga priserna!
Olivia kräktes lite på morgnarna fyra dagar i sträck från midsommarafton, men nu har illamåendet gått över och hon är precis som vanligt. Vi hoppas förstås att det var dräktighetshormoner som orsakade illamåendet; hon var bra i magen och ingen annan har varit dålig på något sätt. Kanske är det inbillning, men jag tycker mig se att magen har en lite annan form ... Såvida det inte bara är skendräktighet och lite extra fett!