onsdag, juli 22, 2009

Tråkdag igår, roligt idag!

Det regnade hela dagen igår, liksom i förrgår. Vissa dagar är bara tråkiga! Vi skulle lämna in beställningen på skjutdörrarna och inredningen till vår garderob i sovrummet också, men det visade sig att inredningen inte alls gick att anpassa efter en snedgarderob när det väl kom till kritan, så vi fick åka runt till andra affärer och kolla upp alternativ inredning och det var inte det lättaste. Bygger alla människor med snedgarderober sin inredning själv?!? Det lär nog sluta med att vi anlitar en snickare istället (eller bygger själva, beroende på om vi har tid), och så köper vi bara skenor och rullbackar och sådant. Dörrarna som vi har bestämt oss för kommer i alla fall att passa, som tur är.

På kvällen var det utställningsträning som Jämtland-Härjedalens Kennelklubb anordnat, och den deltog jag i tillsammans med Saga och Olivia. Det hade slutat regna då men det blåste och var rätt kallt för att vara en sommarkväll. Saga var lycklig över alla hundar och människor som hon fick se, medan Olivia tyckte att det var en alldeles onödig tillställning, för springa kan man ju göra inomhus om det är dåligt väder ute. Fast hon sprang ändå, för är man en 34-centimetersitalienare så har man inte så många andra alternativ när man sitter fast i ett koppel som ens springande (okej då: gående) matte håller i. Annars satt hon mest innanför min jacka eller på ett fårskinn i bilen.

Idag hade vi bestämt oss för att det inte skulle bli ytterligare en tråkdag, så jag åkte med barnen till Djungelhuset på förmiddagen och tillbringade några timmar där, och eftersom det varit fint väder hela dagen lekte barnen med sina kompisar på eftermiddagen och sedan åkte vi på Barnens hus och shoppade lite. Nu ska jag och Patrick ladda med att bada (vilket vi gör varje kväll) innan vi ska titta på filmen vi hyrt. Det blev en betydligt trevligare dag idag! Efter regn kommer alltid sol! :))