tisdag, februari 02, 2010

Saga och Smilla

Vi har haft en ovanligt kall vinter hittills, vilket knappast har undgått någon ... Dessutom har det ofta snöat i samband med kylan, vilket inte är så himla vanligt. Igår var det -28 här på morgonen, men hela -36 på vägen till mitt jobb. Det är kallt! I helgen var det soligt och otroligt vackert, så då kändes det inte fullt lika jobbigt att ta på sig alla lager kläder inför långpromenaderna ... Det är bara whippetarna som följer med på de längre promenaderna; italienarna uträttar snabbt sina behov ute för att sedan skynda sig in till kuddarna och filten i soffan. Hermione är för övrigt en väldigt busig valp! Hon biter inte sönder något, men hoppar och flyger och far mest hela tiden när hon inte sover. Och hon sover lyckligtvis jättebra! Hon verkar vara nöjd med sitt liv!
Den här bilden tog jag för kanske en månad sedan, därav det dåliga ljuset. Man riktigt ser hur kallt Smilla tycker att det är ... Så länge de rör sig går det bra, men när man står stilla tycker de att det är mindre roligt. Värst är det förstås om tassarna, som ju är helt oskyddade.
Indra har varit sjuk med feber och hosta, så hon har knappt fått vara ute i kylan. Trots förkylningen har hon varit vid gott mod, och hon är så duktig och förståndig för sin ålder så hon är väldigt rolig att umgås med. Jag förstår inte att det finns föräldrar som tycker att det är jobbigt att ha ett barn ... Eller också är det vi som har haft tur med våra! :)