tisdag, december 25, 2007

En snabbis ...

Hinner inte uppdatera med nya bilder idag eftersom det är en hel del att göra, som ni nog förstår ... Såväl valparna som mamman (Diva) mår i alla fall bra. Jazz och Smilla gör sig ett ärende till valphagen emellanåt, men Diva tycker att de är fullständigt överflödiga ... Jag undrar om hon minns hur hon själv, som sjumånadersvalp, stod och tittade på Alvas valpar utan att Alva sa ett knyst om det?

Valphagen är på övervåningen och de andra hundarna bor på undervåningen så att Diva får lugn och ro. Det svåraste är att hålla barnen (särskilt Philip) från att mer eller mindre bosätta sig i valphagen ... Det är nästan tur att det är jul och en massa nya saker att sysselsätta sig med och gäster att umgås med! Indra är också helt fascinerad av valparna, men med en fyramånadersbäbis gripklor till händer så får hon bara stryka på valparna med hjälp av någon vuxen - och inte särskilt ofta heller (även om Diva tydligen inte inser vilken fara som en människobäbis skulle kunna utgöra för hennes egna bäbisar).

Julen har varit precis så bra som jularna alltid är, och alla är nöjda och glada. Indra blev inte ett dugg rädd för tomten, trots att han till och med hade en zombimask innanför tomtemasken som extra förklädnad ... Hihi! (Philip tror för övrigt fortfarande på tomten ... Han såg lite konfunderad ut när den här zombitomten dök upp, men har inte kommenterat det än.) Jag tänker inte trötta ut er med detaljer om maträtter osv, utan hoppas bara att julen varit bra för alla er andra också! Tack också för alla gratulationer! Välkomna tillbaka (kanske imorgon?) för nya valpbilder!