lördag, april 18, 2009

Play A While A Room With A View

Detta är alltså vårt senaste tillskott till familjen! Valpen är tik nr 1 i Henrik Härlings kull e. Play A While Whitstable Bay Ale u. EUW-08 SUCH Play A While Lady Orlando (som i sin tur är efter Smillas pappa, Ch Adagio Ta Moko). Det är en ljuvlig liten tjej: orädd, vänlig och mycket social. Hon älskade barnen från första sekund, och kärleken är besvarad! (Att hon skulle tycka om oss vuxna var ju lite mer väntat.) Hon var knäpptyst hela vägen från Kvänum när vi hämtade henne, och här hemma märker man knappt av henne. Hon går och lägger sig så snällt när hon är trött, och annars leker hon med någon lagom leksak eller med Olivia.

Ett stort tack vill vi rikta till Henrik för att vi fick köpa denna fantastiska valp! Alla kullsyskonen var jättefina och jag vill passa på att gratulera deras köpare till valet av hund och uppfödare!


Olivia och valpen är ganska precis lika stora och uppskattar varandras sällskap. Olivia är dock fortfarande "herre på täppan" eftersom valpen inte kan hoppa lika högt än så länge.

Idag har Simon varit på fotbollsträning för distriktslaget, och jag och Patrick tog med oss de tre yngsta barnen till det nästan nyöppnade "Djungelhuset" (www.djungelhuset.se) . Det var mycket uppskattat av alla tre, men jag tror att Philip, som snart fyller sex, är i den lämpligaste åldern av våra barn för just det här lekstället. Hur som helst är det kul att det finns lite olika ställen här i sta'n att besöka med barnen. Resten av dagen har barnen lekt utomhus. Philip och Felix har flera kompisar i vårt område, och nu när de har tagit fram cyklarna finns det extra mycket spännande att upptäcka ...