söndag, april 26, 2009

Veckan som gått, vecka 17

I lördags ställdes "Mess" och "Skippy" ut i Stangehallen, Norge. Mess fick Hp och kritiken "Stor kraftfull hanne. Maskulint hode & uttrykk. Bra ører- fin hals og overlinje. Utmerket bakpart, gode proposjoner. Vanskelig å bedømme bevegelser, trenger mer ringtrening." Med detta kom han tvåa i unghundsklassen. Skippy fick en etta och blev fyra i sin klass. Domare: Kari Granaas Hansen. Fotot ovan tillhör Mess ägare. Vi vill passa på att gratulera Mess och Skippys ägare även till köpet av deras nystartade kennels nytillskott, Siprex Dana. En jättefin tikvalp! Bilder på Dana och kennelns andra whippetar finns på http://www.kathstone.no/
Och så var det det här med uppställningsbilder ... Någon sådan blev det inte i helgen. Vi har haft alldeles underbart väder, och vi har varit utomhus nästan hela dagarna. Bilden ovan är tagen på femton meters håll, därav kvaliteten. Saga står och kisar mot solen och trots att bilden inte är perfekt vill jag ändå spara den.

Indra i den något ovanliga kombinationen stövlar, strumpbyxor, klänning och solhatt ... Hårbandet har hon placerat på överarmen för att det inte ska ramla av. Valpen fortsätter att sköta sig helt perfekt. Igår fick hon gå i koppel för första gången. Vi gick bara femtio meter, och det gick bra. Jag brukar sällan ha halsband på hundarna, bara vid promenader, så det kommer Saga också att få slippa så länge som möjligt.

Indra passar på att krama Saga, som snällt finner sig i det. Det grå under valpens mage är en sten som Indra håller i handen.


Simon och hans fotbollslag spelade mot Sundsvall igår och vann med 8-1. Idag blev det 7-0 mot samma lag.