söndag, april 18, 2010

Simons lag vann!

Simons lag (ÖFK) vann InternetBay Fotbollscup för P15 nu i helgen! Det är en elitturnering i Luleå där Nordkalottens bästa fotbollslag får deltaga. I finalen slog ÖFK Bodö Glimt, som är ett av Norges bästa lag i sin åldersgrupp. Grattis till alla inblandade!

Imorgon ska vi hämta ut Simons EU-moped, som vi beställde förra veckan, en Peugeot Speedfight 2. Sedan är det bara körkortet som fattas! Han har inte fyllt femton än, så jag och Patrick får väl "offra oss" och köra in den! Hihi! (Vet ni förresten att det kostar ungefär 5000 att ta moppekörkort för 45-mopparna nu? Mycket dyrare än förut ... Men det blir bra för Simon att kunna ta sig till och från träningarna på egen hand. Bara det är värt några tusenlappar ... )

Jag har börjat springa lite med whippetarna. Idag var det svinkallt, men vi tog oss en niokilometersrunda direkt på morgonen. Jag springer inte hela tiden; är så rädd om benhinnorna så här i början av säsongen. Vi har en himla massa timmars promenader i benen efter den här vintern. Allra mest har vi gått på isen, men nu vågar vi inte gå på isen längre eftersom sjön är öppen på ganska stora fläckar.