fredag, augusti 31, 2007

Djur vi sålt ...

Världens sötaste jack russell, Blaze, som vi sålde i vintras. Hon lever nu livet på Frösön. Bilden är tagen av hennes ägare (tack!).
Skyborne Miss Melody, såld i juli. Hon är e. Heniarth Mr Milligan u. Twyford Morgana, betäckt med Skyborne Lightning. Bilden är tagen av hennes nya ägare, som finns på nätet:
http://www.freewebs.com/ninjastaff . Hon har även en ny blogg på http://www.torka.blogg.se/ (Tack Therese för bilderna!)
Den sköldpaddsfärgade kattungen som vi födde upp heter numera Missy och bor på Frösön. Fina bilder på henne (tror det var bland annat från 24 augusti) och en del annat finns på http://koattack.bilddagboken.se/ (Tack Gunilla!) Jag vill även passa på att påminna om att det är dags att avmaska de kattungar som inte fick sin elvaveckorsavmaskningskur innan de flyttade. Vi gav dem Axilur när de var 3 och 7 veckor gamla, så det kan vara bra att använda samma avmaskningsmedel nu också.
Skyborne Magic Quest, kallad Magi, är tingad och flyttar till Sundsvall i slutet av vintern.
Magi igen, här med (halv)storasyster Music. De har samma mamma som Melody, men Magi är e. Heniarth Yarra Glen och Music är e. Twyford My Man. Bilder på Heniarth Yarra Glen finns på www.heniarth.com