söndag, november 04, 2007

Dräktig?

Diva ser lite plågad ut när hon måste stå på vedlåren för att förevigas på bild. Än så länge går det inte att se om hon är dräktig eller inte. Däremot är hon tjock, men det kan jag inte skylla på någon annan än mig själv. Diva är en lättsam hund även när det gäller mat: hon äter glatt allt vad som bjuds, och har lätt att lägga på hullet. Jag hoppas att eventuella valpar kommer att ärva detta från henne. Jazz är för övrigt också bra på att äta.

Nu är lovveckan till ända. Sebastian har kommit hem från Vetlanda; han hade haft det jättebra och planerar redan inför nästa resa.

Simon och Felix har varit på ishallen några gånger; Philip har lekt med sin yngsta kusin; vi har varit på IKEA och så har vi köpt en massa kläder till barnen i Sundsvall. Indra försöker göra rörelserna till Imse, vimse; bäst gör hon när spindeln klättrar upp i tråden. Hon är en duktig bäbis!

Det har kommit ett par centimeter snö och den har nästan smält bort igen. Sebastians körkortstillstånd har kommit så nu kommer han nog att tjata om att få övningsköra ... Inget roligt väglag att börja köra i, tyvärr. Det var till och med jobbigt att styra barnvagnen på vägen idag, men det blir väl bättre framöver vintern.