måndag, maj 18, 2009

Ännu ett grattis till Nikki - nu i whippetrace!

I lördags debuterade Skyborne Say You Love Me (Nikki) i whippetrace i Kalmar. Han kom fyra i E-finalen (det var t.o.m. O-final), vilket är otroligt duktigt gjort av en 16 månader gammal debutant! Massor av grattis skickar vi till Nikki och hans ägare, som lyckats "matcha" honom så bra!

Själva har vi målat och målat och målat ... Garaget är nu färdigmålat, och på huset är det bara det sista varvet (av tre) som är ogjort. Vi hoppas att vädret de kommande dagarna blir bättre än prognoserna säger, så vi kan göra klart och få ägna oss något annat. Jag lägger ut en bild när vi är färdiga.

I lördags kom "Nelly" ur vår senaste kull på besök med sina ägare. Det var roligt att träffas igen, och jag blev imponerad över hur lydig och trevlig Nelly var. Då ska ni veta att hon var rätt kaxig som valp! Nu är hon snart sex månader gammal.

Vår egen Saga har upptäckt att hon är en whippet och därmed kan springa fortare än sin egen skugga ... Tur att hon kan vara ute så mycket så hon inte har så mycket överskottsenergi att göra av med inomhus!