söndag, maj 30, 2010

Olivia är parad! /Olivia is mated!

I lördags parades vår ena italienare, Mannequin's Opal Olivia, med Team M Goldfinger, "Sixten". Sixten är utställd ett flertal gånger i valpklass och har alltid fått jättefin kritik (av raskunniga domare) och ett antal BIR-rosetter (minns ej hur det gått i BIS), samt en gång officiellt som junior. Han fick då Hp och blev bästa juniorhane. Sixten är isabellfärgad och av en mycket bra storlek, några centimeter högre än Olivia, som är 32 cm. Han är mycket trevlig och social och rör sig korrekt. Olivia är utställd med CK och BT-placering samt reserv-CACIB.

Nu börjar nedräkningen ... Jag kommer naturligtvis att hålla er informerade om hur den eventuella dräktigheten fortskrider!

Simon är precis hemkommen från det s.k. Norrlandslägret för de olika distriktens elitlag. Det hade gått bra, och Simon har uppmärksammats av olika talangscouter. Nästa större evenemang han ska vara med på med distriktslaget är elitlägret i Halmstad. Fem veckor dit ... Och han längtar naturligtvis! Men innan dess är det ett antal matcher med hans ordinarie lag, så han är inte sysslolös.

På fredag tar Sebastian studenten!