söndag, februari 27, 2011

Huvudvärk :(

Jag har dragits med en himla huvudvärk hela veckan och har kunnat jobba enbart tack vare huvudvärkstabletter. Det värsta är att jag inte vet vad som orsakat huvudvärken ... Nåja, den går väl över så småningom. Magsjuka går det här också, men det är en konstig variant eftersom inte alla som umgås med varandra har smittats och den har hållit på och spridit sig under flera veckor. Vinterkräksjuka kan det således knappast vara.

Både igår och idag har jag åkt skidor på sjön med hundarna, drygt 1,5 timme igår och närmare två timmar idag. Rätt fint väder men lite motvind hemåt. Orkade tyvärr inte träna på gymmet pga huvudvärken. Felix och Philip har åkt slalom båda dagarna, och med Indra har jag varit ute och gått. Hon är väldigt snäll att ha med sig och är så gott som alltid på ett strålande humör! Dessutom har hon talets gåva och pratar nästan oavbrutet och sjunger ofta. Något som är lite lustigt är att hon använder bägge händerna, fast till lite olika saker. Hon skriver och äter med vänster men klipper helt perfekt med höger.

Valpen som Sebastian och Lena skulle titta på idag fick - inte helt otippat - följa med dem hem. En ljuvlig liten bichon frisépojke, mycket frimodig och fullständigt orädd. Tanken är att han ska ställas ut när han har åldern inne, så vi får väl se vem som kommer att visa honom!