måndag, oktober 25, 2010

Giinza har flyttat

Nu har lilla Giinza (som vi kallade Signe) flyttat till sina nya ägare, och vi önskar dem lycka till! Kvar av valparna har vi nu enbart Dusty, som är till salu men kommer att få följa med på utställningar om han är kvar hos oss när han har åldern inne för att ställas ut. Han ser fin ut och är en mycket trevlig liten valp.

Igår gjorde vi iordning husvagnen för vinterförvaringen. Vi kommer inte att ställa upp den i fjällen den här vintern, men kanske nästa. Vi har aldrig använt husvagn på vintern förut heller, utan är egentligen mer sommarmänniskor i det avseendet. Fast de senaste åren har vi mest bott på hotell när vi varit på semester. Varje boendeform har ju sin tjusning, och ibland är det rätt skönt att bara kunna kliva upp och gå och sätta sig vid en stor frukostbuffé.

Jag cyklade med whippetarna och Hermione igen igår, fast vi tog delvis en annan väg som var jättejobbig att cykla eftersom det bitvis bara var en stig och på andra ställen var underlaget nästan för mjukt för att cykla på. Fast det var perfekt för hundarna, och det var därför jag valde den vägen. Idag blev det bara en skogspromenad eftersom jag kom hem så sent från jobbet.

Simons lag, som han spelade med i Cup Byggnads i Hudiksvall i helgen, vann gruppspelet och gick därmed direkt till slutspel, som äger rum nästa år. Det är ett slags SM för distriktslagen för 94:orna, och Simon fick spela trots att han är ett år yngre och egentligen spelar med 95:orna. Man kan kanske tycka att ett år hit eller dit inte ska spela så stor roll, men det gör det, för grabbar i den åldern hinner växa en hel del på "bredden" på ett år. Han är målvakt, så det gäller att ha bra psyke också eftersom det är en så pass utsatt position. Själv var jag absolut ingen fotbollsspelare ... Kul att se att ens barn kan bli bra på det man själv inte är duktig på alls!