måndag, februari 18, 2008

Hanvalpar 8 veckor (plus en dag)

Skyborne Don't Mess With Me
Äg. Stein Ole Kjaer, Norge

Skyborne Kittens Got Claws Till salu
En lugn och snäll pojke som har lätt att varva ner efter att ha busat med syskonen. Otroligt mysig valp!

Skyborne Love and Affection Till salu

En pojke som gillar fart och fläkt! Jättesöt!

Foto: Felix Andersson

Igår flyttade S. Saints and Sinners och S. Your Precious Love ("Sookie"). Dagens rapport säger att allt har gått bra; valparna har funnits sig väl tillrätta och leker redan med sina nya familjemedlemmar. Fina bilder på Sookie i sitt nya hem finns på ägarnas hemsida, se föregående inlägg. När Philip tittade på bilderna satt han och log, och så strök han Sookie med fingrarna på bildskärmen ... Han älskar verkligen valparna, och var väldigt fäst vid "lilltjejen", som han kallade henne.

Kvar till salu finns nu S. Kittens Got Claws, S. Love and Affection, S. Say You Love Me samt S. Still of the Night. Samtliga är leveransklara, registrerade, vaccinerade, chipmärkta, avmaskade samt veterinärbesiktigade.

Och för er som är intresserade kan jag berätta att det nu har gått tre nätter utan en enda bajshög i valphagen! Valparna är superduktiga på att hålla sig, och kissar och bajsar på en gång när de kommit ut. Sedan kommer det förstås fortfarande en och annan kisspöl inomhus, men man kan ju inte begära att ett gäng åttaveckorsvalpar blir helt rumsrena på en vecka. Det är i alla fall en bra start!