söndag, mars 09, 2008

Slutet på lovet

Patrick och Indra. I fredags var det jättefint väder så vi åkte en lång sväng med barnen och skotern. Nu i helgen jobbar Patrick. Tur i oturen att det är sämre väder nu, men Simon och Felix är i slalombacken ändå. Det är inte kallt men mulet och till och med lite småregnigt.
Indra - glad som vanligt. En mycket älskad lillasyster och dotter.

Även om Patrick har jobbat lördag och söndag så har det hänt en del ändå. S. Don't Mess With Me och S. Say You Love Me har flyttat och är i skrivande stund på väg till Norge respektive Småland. Det känns som om vi har haft en otrolig tur som fått sådana underbara valpköpare! Lycka till nu med valparna! Nu är det bara en valp kvar till salu: Skyborne Love and Affection.

Sebastian skadade sig rejält i huvudet, nacken och ryggen i torsdags när han föll baklänges från hög höjd och är inlagd på sjukhus. Läkarna har tagit massor av prover, bl.a. har han skiktröntgats, och imorgon ska han magnetröntgas. Jag tror inte att han vill att jag skriver så mycket om detta, men det känns naturligtvis jättehemskt att han är så dålig, och vi vet inte hur lång tid det dröjer innan han får komma hem.