onsdag, november 12, 2008

Lite nytt ...

Bilderna kom i fel ordning, men jag orkar inte ändra ... Bilden här nedanför, på Diva, skulle förstås ha kommit först. Jaja. Jag fick naglarna fixade idag när vi hade öppet hus på skolan. Det var en jätteduktig elev som kunde göra superfina motiv ... Impad jag blev! Jag är annars totalt ointresserad av mina naglar och klipper dem bara för att de inte ska bli för långa (ifall de inte redan har gått av; jag använder ju mina händer till mer än att bara skriva på datorn ...)
Diva med ungefär två veckor kvar av tiden. Filten hon står på halkar på underlaget, det är därför hon kniper med rumpan. Jag ställde henne så här bara för att kunna jämföra med bilderna från ifjol. Vad tror ni om antal och könsfördelning? 2+3? Är du intresserad av en valp är du välkommen att höra av dig! I den förra kullen föddes 1+1 svarta och 5+2 fawnfärgade (röda/beige), samtliga med vita tecken. Vi vill att valparna kommer till människor som engagerar sig i och har tid för sin hund. Whippetar är i allmänhet stillsamma inomhus, men under uppväxten kan de vara rätt vilda! =) I den förra kullen (födda 23 december 2007) har fem av valparna ställts ut, samtliga med bra resultat och minst ett BIR vardera på inofficiella utställningar. Det senaste BIR:et och BIG-2 kom under den gångna helgen: Theo var med på en inofficiell utställning i Gideå och fick följande kritik: "Glad och trevlig hane med vackert huvud och uttryck. Bra hals och rygg.Väl tillrättalagd skuldra och utmärkt vinkel fram och bak. Bra bröstkorg. Rör sig med ett bra steg med bra steglängd och påskjut bak.Välvisad." Domare: Terese Zetterman. Grattis till Theo och hans ägare!!!
Övrigt som hänt den senaste veckan: Sebastian har dragit 230 kg i marklyft (utan marklyftdräkt). Han har bara tränat i 15 månader, så det är bra gjort av honom! Det är bara en liten bit kvar till det svenska ungdomsrekordet i hans viktklass (fast jag vill egentligen inte att han "maxar", för jag är rädd att han ska skada sig ... Mammor, ni vet. Det som i alla fall är bra med marklyft är att man helt enkelt inte "får loss" stången från golvet om det är för tungt ... Då är det värre med exempelvis knäböj eller bänkpress.)
Indra har varit på sjukhus och fått sitt hjärta undersökt via EKG och ultraljud av en hjärtspecialist. Orsak och resultat får ni fråga mig om privat ifall någon är intresserad; jag vill inte skriva ut sådant här på bloggen men svarar som sagt om någon vill veta.
Husbloggen är uppdaterad med en ny bild på huset och garaget. Länk här nedan till höger.
Och så har Patrick fyllt år! <3