söndag, juni 07, 2009

Hänt i veckan, vecka 23

Philip och Felix har varit på Cirkus Brazil Jack tillsammans med en kompis. Det var mycket uppskattat, och vädret var perfekt för en sådan aktivitet. Felix var på bio i fredags med ett gäng andra kompisar, och tidigare samma dag var vi på simskoleavslutning för Philip. Han har varit med på alla simträningarna och har varit jätteduktig!

Patrick har köpt en ny cykel, och igår cyklade vi ett par mil så nu har vi ont i rumpan (sittbenen) båda två. Vi funderar allvarligt på att köpa lite sittvänligare sadlar - eller också får vi helt enkelt härda sittbenen lite mer.

Grovplaneringen på tomten är klar, och nu väntar vi bara på att matjorden ska levereras. Allt tar sin lilla tid, och jag har ju inte världens bästa tålamod så jag önskar att allt kunde ske på en gång. Fast huvudsaken är att slutresultatet blir bra ...

Hundarna följer med på långa skogspromenader varje dag. Saga plöjde igenom ett lerdike med halva huvudet under vattnet (?) häromdagen. Hon är inte rädd för vare sig vatten eller lera. Däremot är hon lite skeptisk mot förbipasserande bilar, men det är enbart en vanesak. Sådana har hon inte behövt se så ofta än, så jag ska börja vänja henne vid trafik nu framöver. Hennes öron har rättat till sig igen nu, från att hänga framåt till att vara helt perfekta. Whippetöron lever sitt eget liv under tandömsningsåldern ... Fast hennes pyttesmå tänder sitter fortfarande på plats.

I tisdags fick våra vänner Robert och Kicka en mycket liten pojke (han är tidigt född). Grattis!!!

I övrigt har vi kommit igång bra med träningen nu efter "målningsuppehållet"; vi hann inte träna medan vi höll på med husmålningen, så vi var bara ute och gick med hundarna. Men det kanske inte är så "bara", när allt kommer omkring. Jag gick ner flera kilo under de veckorna, lustigt nog.