lördag, juli 01, 2006

Gården i skymningsljus

Björkallén från gården sett. Lightning till vänster i bild.
Gården sett från vägen. Jag kunde inte fotografera från allén på grund av motljuset. Stallet är till vänster, vårt hus i mitten (det vita huset) och mina föräldrars hus till höger.

Nu har vi sett ut en båtplats nedanför gården och listat ut var vi ska ha bryggan. Vi hinner nog inte göra eller köpa bryggan förrän nästa år, men det är roligt att börja planera! Jag har förresten träningsvärk i baken idag efter gårdagens crosskörning ... Man ska egentligen stå upp rätt mycket när man kör cross, men det gick inte för alla stubbar och stenar och leriga diken.

Jazz pappa "Mojo", Multichampion Taraly Stairway To Heaven, fortsätter skörda framgångar på utställningarna i Finland, där en finsk whippetkennel (Whiptail) lånat honom under ett par månader. Nu senast blev han bästa hane och sedan BIM. BIS gick till en vacker ung dotter till Adagio My Culture (och således kusin till Smilla). Hon är uppfödd av kennel Whiptail. I Sverige har två unga döttrar till Mojo tagit placeringar i bästa tikklass på två utställningar i juni. Båda är uppfödda av kennel Adagio. Grattis till hundar, uppfödare och ägare!

Våra hundar lever livets glada dagar och hoppar som kängurur i gräset på åkrarna för att se varandra när de busar. De tycker att det höga gräset är bra som toalett också så det är knappt någon skit att mocka från gräsmattorna. Till veckan ska vi göra hösilage. Jag hoppas att det blir bra väder då också.