söndag, februari 22, 2009

Vecka 8. Mer snö.

Indi (S. Hot N Cold) myser i värmen
Indi med två kompisar. Hunden heter Troll.

Flora tillsammans med matte i Mariestad.
Ovanstående bilder tillhör respektive valps ägare.

Philips premiäråk med slalomskidor. Felix i bakgrunden.
Den gångna veckan har det inte hänt så mycket på hundfronten. Det är så mycket snö att det är nästintill omöjligt att gå i skogen med hundarna - det är mest vägarna som fortfarande är framkomliga. Vi försökte oss på att köra en sväng med snöskotern på sjön men fastnade hela tiden. Fast det var faktiskt riktigt roligt ändå!
Vi har köpt en ny slalomutrustning åt Felix (han ville ha twintips eftersom han gillar att trixa) och slalomskidor och pjäxor åt Philip. Sedan har de åkt i skidleken (men där hade det senaste dygnets nysnö inte hunnit tas bort eftersom vi var där på förmiddagen idag, så det var lite tungåkt), och Felix åkte i Gustavsbergsbacken efter skidleken. Nästa gång får Philip också åka där. Indra åker pulka. Det är inte alldeles enkelt att ha med sig ettåringar ute i snön, men barn behöver ju vara ute även om de är små.
Patrick och jag försöker genomföra mer eller mindre stora projekt i huset varje dag. I fredags, till exempel, köpte vi duschpalatset och en kommod samt badrumsskåp till badrummet uppe, och så skruvade vi ihop duschpalatset och kommoden och det tog precis hela kvällen (efter att vi lagt Indra). I lördags skruvade vi ihop badrumsskåpet och köpte blombrädor och lite annat pynt till övervåningen, och så köpte vi en ny kökslampa och satte upp. Vi hade bestämt att vi inte skulle hålla på längre än till åtta, eftersom barnen ville se Melodifestivalen med oss. Idag har vi satt upp gardiner till ett rum, sedan hann vi inte mer eftersom vi varit ute så mycket. Indra blev överlycklig över den fluffiga vita mattan som vi köpt till övervåningen. Det är faktiskt den första mattan vi lagt ut här, förutom dörrmattan vid ytterdörren.