söndag, februari 01, 2009

Veckouppdatering


Den gångna veckan har ytterligare fyra av valparna flyttat, så nu har vi bara en liten prinsessa kvar, Skyborne Viva La Vida (se bild). Hon är till salu. Kontakta mig via mail: ursulaandersson@hotmail.com, eller telefon: 063-70 10 667 eller 070-337 28 88. "Viva" är en framåt och kavat tjej, som är duktig på att lyssna på sina mattar och hussar. Hon älskar alla!
Valparna som har flyttat är All Summer Long, "Soleil", som nu ägs av Pia på kennel Khemosabi: http://www.khemosabi.se/ ; Hot N Cold, som ägs av Gry i Norge, Make It Mine, som ägs av Erika i Nossebro och Lay Your Love On Me, "Flora", som ägs av Jessica i Mariestad. Lycka till nu allihop, och jag ser fram emot bilder och uppdateringar om hur det går! Ingen av valparna i denna kull har hamnat i närheten av oss ... Tur att det finns mail!
Förutom allt jobb med valparna (jo, det är en hel del jobb med valpar) har det hänt saker med huset. Elektrikern och rörmokaren är klara. Badrummet på övervåningen är snart klart; det jobbet har vi lejt bort eftersom det är ett våtrum. Sedan har vi spacklat och slipat och spacklat och slipat resten av rummen, samt tapetserat ett av sovrummen och lite i allrummet; mer hann vi inte. Vi kan ju inte jobba twentyfour-seven med huset eftersom vi har lite annat att stå i ...
Annars är det snowboardåkning och fotboll som stått på schemat - för barnen, that is. Själv har jag bara tränat ett pass på gymmet, men träningsvärken sitter fortfarande i, så det tog ju i alla fall.
Solen har lyst idag, och trots kylan kändes det som om solen ändå lyckades värma lite. På baksidan av vårt hus bor det några välgödda rådjur, och emellanåt hör man hur vargarna ylar på Frösö zoo (fast det hörs inte inomhus). Det känns som om vi bor mitt i vildmarken fast vi har så nära till sta'n. Lite exotiskt hade det nog varit om man inte vore infödd norrlänning.