tisdag, augusti 22, 2006

En galgo español i Stavre!

Under den gångna helgen gick vi bland annat till grannbyn Stavre med barnen och ett par av hundarna. I Stavre träffade vi på en kvinna och hennes galgo español (född i Spanien och var utan papper) - se bilden här ovan. Jag skulle själv ha gissat på att det var en stor del greyhound i den, men jag är ingen specialist på "galgosar". Det var i alla fall kul att upptäcka att någon på så pass nära håll har en sådan vinthund.

Idag kom äntligen de soffor vi beställde i juni, så nu är alla de tre vardagsrummen nästan färdiga. Jag ska bara (hm ...) sätta upp nya gardiner och köpa en vardagsrumsmatta i rätt färg också ... Det kommer med andra ord att ta någon månad till innan det sista rummet är klart. Kontoret är förresten färdigmöblerat också och prisrosetterna är upphängda! Nej, jag vet, det är ingen prestation att möblera rum eller att hänga upp saker på väggarna, men det finns ju så många andra saker som också ska göras som har högre prioritet hos oss.

Diva har förresten börjat löpa, och Alva har hakat på (även om jag vet att det inte är av allmänt intresse :) Med lite tur kanske Diva kan paras nästa gång hon löper.

Det är några som undrar vad jag har skrivit som har upprört en viss (ökänd) person, men det är inte jag som har skrivit något - den här gången heller. Det behövs nämligen inte.