måndag, januari 22, 2007

Blivande föräldrar

Om allt går som det ska ... Kulltorps Diskett (guldbelönad) väntar föl med Skyborne Lightning. Det är bådas första föl; beräknad fölning i slutet av mars. Disketts mage ser ut att dölja en guldhamster eller nåt ...
Twyford Morgana, "Morris", är betäckt med Heniarth Yarra-Glen. Båda föräldrarna har fått 43 poäng. Beräknad fölning i slutet av maj. Det blir Morris femte föl, och vi har själva behållit samtliga stoföl hon fått: Skyborne Miss Melody (e. Heniarth Mr Milligan), Skyborne My Music (e. Twyford My Man) och Skyborne Midnight Sun (e. Vardra Santos). Med tre stoföl på raken blir det säkert ett hingstföl den här gången ... Han kommer i så fall att bli till salu.
Skyborne Lightning. Han är pappa till Disketts blivande föl. Världens snällaste hingst ... Kolla in hans skägg =) Bilderna är tagna idag. Det är rätt kallt (-17 i morse och sedan sjönk temperaturen några grader innan den steg fram på dagen), men det var soligt ända fram till tvåtiden och jättehärligt att vara ute. Jag åkte tidigare från jobbet och fixade lite med hästarna och hundarna.

Diva ska paras nästa löp, och jag hoppas att det inte dröjer allt för länge.