söndag, september 17, 2006

Utställningsväder!

Det var strålande sol och riktigt varmt på utställningen i Ljusdal idag. Hundarna skötte sig bra, och störst framgång av våra hundar idag hade Jazz, som blev BIR-valp (två deltagande valpar i Jazz klass) och sedan BIS-reserv av ett tjugotal fina valpar. Smilla blev BIR och BIG bland de vuxna, och Diva blev BT-2. Kritiken finns att läsa på vår nyhetssida. Samtliga tre fick hp.

Dessutom träffade vi vår uppfödning Skyborne Crystal-Angel, "Ängel", och hennes ägarinna Lilian. Ängel var fortfarande otroligt söt och dessutom lugn och väluppfostrad, så det var så roligt att se henne. Lilian har gått valpkurs med henne och går nu forsättningskursen i lydnad, och Ängel sköter sig tydligen precis så bra som man kan förvänta sig av en ängel!

En av Blazes kullsystrar, Lake´s Krösa-Maja, blev BIS-valp i Vaxholm igår på JRTC:s utställning. Grattis till såväl uppfödare som ägare! Information om "Maja" finns på hennes ägares hemsida www.prex.se

Igår hälsade vi på några bekanta och då hjälptes de tre karlarna åt att bära ner en drygt 500-kilos värmepanna ner för en brant källartrapp och in i källaren. Detta trots (eller tack vare?) att de först tagit några öl och kört ett träningspass tillsammans. En av dem "bänkade" 270 kilo utan utrustning och slog därmed nytt personligt rekord. Patrick gjorde några knäböjar i jeans och gjorde 200 lätt (dock en bra bit från sitt personliga rekord, men ändå). Seriöst? Nä, men roligt! En supercharmig liten 1-årig tjej fick vi lära känna också.

Sedan har det inte hänt så mycket mer att skriva om. Jag blev stucken av en geting på fingret idag när jag skulle ta bort något som kröp på min rygg. Naturligtvis var det en geting. Det gör fortfarande ont - och jag som inte ens är rädd för getingar ...