lördag, mars 28, 2009

Fredagar = Storsjöbadet

Gissa vad Felix ägnar sig åt på badhuset ... Jo, naturligtvis ska det hoppas även här. Simon hoppade han också, men honom lyckades jag inte ta någon bild på.
Fikapaus. Och nej, Indra åt inte hela glassen själv. Hon delade den med mig.

Busar med pappa ...
Philip var på simskolan, som vanligt på fredagar. Simon hann, förutom att vara på badhuset större delen av eftermiddagen, vara med på Krokom cup i fotboll, och han kom inte hem förrän närmare halvtre i natt (laget vann alla matcher i gruppspelet). Sedan bar det av till Sundsvall idag klockan 12. De ska spela matcher idag och imorgon (de sover över på hotell), och efter att de kommit hem sent på eftermiddagen bär det iväg till finalen i Krokom cup på kvällen. Snacka om att ÖFK satsar på sina spelare!
Philip och Felix har åkt slalom idag, och efter att backen stängde vid fyra har de byggt upp backen bredvid vårt hus och åkt där. Det snöar, och även om jag tycker att det är lite trist med mer snö nu när man vill att det ska bli vår, så tycker barnen att det är kul att det fortfarande går att åka skidor.
Patrick har köpt en spikmatta i present till mig, och den har vi legat på i omgångar allihop utom Indra. Det är verkligen skönt - efter att den första smärtan gett med sig! Det gör ont de första minuterna, sedan går det över. Fast himlar vad röd man blir efteråt! Och prickig, för den delen!