måndag, mars 30, 2009

Soleil fyra månader

Söta Soleil (S. All Summer Long) 4 månader. Foto: Pia Fernqvist. (Tack!)

Soleils bror "Thure" (S. So What) gjorde sin utställningsdebut igår och fick mycket fin kritik (jag återkommer med den), Hp och blev BIR-valp i klassen 4-6 månader på en inofficiell utställning i Nordmaling. Grattis Densie!

Simons fotbollslag vann alla sina nio (!) matcher den gångna helgen. Det var sex matcher i Krokom Cup, som de vann, och tre träningsmatcher i Sundsvall. Laget fick mycket beröm för sitt spel. Laget har otroligt bra tränare och klubben har en hög målsättning för laget, så det är kul att grabbarna gör så bra ifrån sig. Även om de tränar fotboll för att de tycker om det, är det naturligtvis motivationshöjande om det dessutom blir bra resultat. Saxat från Bollnäs hemsida efter matchen mot ÖFK:

"Topplaget Östersund bjöd på en strålande inledning med ett spel som jag tror de bästa a-lagen i Hälsingland får svårt att nå upp till. Lugnt och metodiskt flyttade man boll i både sidled och djupled. Hela laget verkade väldigt samspelt och vi fick inrikta oss på försvar den första akten. (...) Helt klart möter vi ett mycket bra lag som prioriterar en fotboll som är underbar att skåda. Grabbarna lär ha fått en riktig lärdom inför framtiden om hur fotboll ska spelas."

Visst får man skryta om sina barn utan att folk misstycker? ;)