tisdag, mars 10, 2009

Har ni hört denna?

Travhästägaren Sten-Einar Lundin från Stugun i Jämtland berättar om när han mötte en björn när han var ute och körde en häst. Snacka om inlevelse! http://www.darknet.se/einar/

Ni som är intresserade av att hålla er uppdaterade när det gäller en av våra valpars liv och leverne kan besöka Pia Fernqvists hemsida: www.khemosabi.se Hon äger Skyborne All Summer Long, "Soleil". Pia föder upp jaktgolden.

"Våra" snickare satte upp spaljen i trappan nu ikväll. Det är en fördel att inte ha den uppsatt innan man burit upp allt som ska till övervåningen. Det blev i alla fall jättefint och nu behöver vi inte vara oroliga över att Indra ska trilla ut längst upp längre. Vi har ingen barngrind eftersom hon är så pass gammal och redan var van vid trappor från det förra huset. Hon fick en handväska av sin ena faster förra veckan, och dessutom fick hon ett läppstift (som redan är välanvänt, även om hon sällan prickar munnen) och ett halsband. Hon älskar halsband och vill alltid ha minst ett på sig. Konstigt, för jag har sällan smycken ... Fast Patrick har i och för sig alltid sitt halsband på sig, så kanske har hon inspirerats av honom.