onsdag, december 20, 2006

Jullov!

Sista dagen på skolan före lovet är nu gjord ... Gissa om det känns skönt! Nu är det bara barnens skolavslutning kvar innan de också är lediga. Terminen har gått bra för allihop - men visst är vårterminerna roligare?!? Inte bara för att det är fler lov då, utan för att den ljusa delen av dagarna blir allt längre. Jag tycker om ljus och värme, även om jag gillar att åka skidor, köra skoter, rida eller bara promenera i det kritvita vinterlandskapet också. Nu ser det tyvärr ut att bli en grön jul här eftersom den lilla snön som kom är på väg att smälta bort, men det är rätt okej det också. Snön kommer ju, förr eller senare.

Igår flyttade Blaze till sin nya ägare. Det känns tomt och konstigt utan vår lilla glädjespridare, men jag är säker på att hon kommer att få det jättebra i sitt nya hem. Lycka till från oss alla!

Den här vintern kommer att bli ganska händelsefattig på hundfronten. Vi åkte ju inte på Stora Stockholm, så vi får i stället glädjas över Smillas och Jazz släktingars utmärkta resultat. Allra bäst gick det för Smillas farfar, Ch Adagio Love Supreme, som blev BIR samt BIG-3. Grattis i efterskott! Vi kommer heller inte att åka på My Dog i Göteborg i januari, men jag önskar alla er som ska dit lycka till, även om det ju är några veckor kvar dit. Vår första utställning nästa säsong blir nog någon av dem som äger rum i mars, men vilken eller vilka vi ska välja har vi inte bestämt än.

Om allt går enligt planerna kommer Diva att paras i slutet av vintern och vi kommer förhoppningsvis att kunna erbjuda vackra valpar lagom till sommaren.