måndag, juli 28, 2008

www.skyborne.se

Detta blir alltså den nya hemsidesadressen: www.skyborne.se MEN hemsidan är fortfarande under uppbyggnad och det tar förmodligen ungefär en månad innan den är någorlunda klar eftersom det är jag som ska göra klart de sista sidorna. Jag hoppas att ni har överseende!

Den nya hemsidans grafik och design är gjord av Marita på http://www.webban.nu/

Ett jättetack till Marita!

Ett stort tack även till Maria Groth (www.sommarhagens.se) som gjorde vår förra hemsida! Vi köpte vår första whippet, Sommarhagens Di Carma, "Alva", av henne. Alva är mamma till vår egenuppfödda Skyborne Amber-Attitude, "Smilla". Maria har gjort hemsidor helt gratis till flera av oss "gamla" valpköpare, vilket jag tycker är helt fantastiskt! Anledningen till att vi nu har en ny hemsida är att Maria har fullt upp och känner att hon inte hinner hålla igång våra hemsidor, vilket är fullt förståeligt eftersom flera av oss har ganska omfattande verksamheter med uppfödning osv.

Vi har hållit igång hela dagen med allt från "ratkastning" till besök av släkt och vänner. Vi har skickat in färgsättningsblanketten till husleverantören också. Det har inte varit fullt lika varmt som igår, men ändå så pass att det är för varmt inomhus, eftersom luften har en förmåga att stå stilla här när det inte blåser. Hundarna fick bara gå en kortare promenad på kvällen, men de verkade vara helt nöjda med det.