söndag, oktober 15, 2006

Dagarna som gått

Smilla tittar efter de andra hundarna
Diva

Patrick, Smilla och Divas bak Jazz svans och Smilla

Bilderna här ovan och i inlägget nedan tog jag när vi gick till Bodsjön idag. Vi följde en annan stig en bit, och det är så fint där, tycker jag. Det ser nästan ut som om det är snö på marken, men det är det inte. Bilderna blev tyvärr inte bra, men det kanske går att föreställa sig hur det ser ut ...
Vi har flyttat på en massa saker nu i helgen: ved (med skottkärror ner till pannrummet), hösilagebalar (till Lightnings och Disketts hage; vi "puttade" upp åtta balar på släpvagnen och körde dem dit för att underlätta när det väl är snö) och hästgödsel (från vindskydden till gödselstacken). Vi var glada över att vi faktiskt har lite muskler; balarna väger ju en hel del.
Vi har dessutom gått till Bodsjön varje dag med hundarna. Det är ca 8 km fram och tillbaka dit vi gick idag, så det tar en stund att gå. Sebastian har gått en föreningsdomarutbildning inom hockeyn och får döma matcher nu. Igår var en kompis till oss på besök, och vi passade på att köra ett pass på gymmet tillsammans. Förresten: Grattis Micke W till tredjeplaceringen i bodybuilding-SM!