söndag, april 06, 2008

Studsmattan

I höstas var vi lata och tog inte undan studsmattan. Därför har vi skottat bort snön från den lite då och då under vintern och hoppat när det varit fint väder. Skyddet runt om saknas, men tar man det försiktigt går det bra ändå. Philip och Indra tycker att det är roligt att hoppa tillsammans.
Smilla kan inte låta bli att hoppa upp när barnen studsar. Här skäms hon när jag ber henne att flytta på sig. Hon vill inte! De andra barnen och Diva lekte också på studsmattan. Jag tror att det är skönt för hundarnas tassar att stå på något torrt och skönt när de varit ute länge, för det är himla äckligt på gräset - alldeles slaskigt och lerigt där det inte är snö eller is. Vi har varit ute mycket under helgen, både människor och djur.
Indra har blivit riktigt klåfingrig. Hon når inte så långt upp än, men hon är bra på att förflytta sig genom stjärthasning och tar sig dit hon har lust. Dammsugning flera gånger om dagen är ett måste. Pincettgreppet utvecklade hon nämligen för flera månader sedan, och minsta gruskorn slinker raskt in i munnen.
Olivia. Egentligen tycker jag att valpöron i just den här åldern är rätt fula eftersom de hänger åt alla håll och kanter, men ibland kan det ju vara lite charmigt eller sött också. Lite.