onsdag, april 16, 2008

Tandläkarbesök och sådant ...

Simon ska åka till fjällen imorgon för sista gången denna säsong. Skotern och snöslungan är redan undanställda. Vi åkte ett par turer med skotern i helgen och då gick det bra, men nu vågar vi oss inte ut på isen fler gånger i vår.


Philip var till tandläkaren idag; han hade inga hål och var dessutom jätteduktig. Vi är väldigt noggranna med barnens tänder, och ingen av dem är heller rädd för att gå till tandläkaren. Tandläkarskräck kommer nog med traumatiska lagningar ...


Voice följer med på en fyrakilometerspromenad varje dag, och idag tog vi med Smilla också. Hon springer knappt någonting när hon är lös när hon löper, utan går mest runt och luktar på saker. Jag ska fixa till cykeln och börja cykla med hundarna när vägarna blivit riktigt torra. Vi tränar styrketräning också som vanligt när vi hinner och har lust. Vi har förresten ordnat med lite fler saker inför husbygget också. Det är massor av saker som jag inte hade en aning om att man ska göra, så jag får ju lite mer allmänbildning också på köpet. Vårt förra hus var bara åtta år gammalt när vi köpte det och det fanns massor av pärmar som följde med huset, men vi bläddrade bara lite sporadiskt i dem under de sju år vi ägde huset. Den här gången kommer vi att ha stenkoll på vad varenda papper innebär eftersom det är vi själva som ordnar med det mesta. Jag kommer att lägga ut lite bilder så småningom, när vi börjar fixa med tomten.