onsdag, april 09, 2008

Voice

Skyborne Love To Keep You Warm, "Voice"
Lite gunghäststuk på de här bilderna (frambenen för långt fram, bakbenen för långt bak)!
Får man inte till någon riktigt bra bild så lägger man ut några halvdana istället ... Fast jag blir ändå sällan nöjd med uppställningsbilder; alltid är det något fel på dem. Jag tränade Olivia på bordet också idag fast utan att ta bilder. Tanken är att båda valparna ska ställas ut med början i maj, så nu är det daglig träning som gäller! Voice har längsta giraffhalsen och når allt godis inom en halvmeters radie när man har ställt upp henne på bordet, så hon har en förmåga att se lite halvstrypt ut när man håller emot med kopplet. Jag kommer nog att vara tvungen att hålla fast henne med handen i stället, som på de övre bilderna fast kanske lite mer diskret. Det är ingen enkel match att ställa upp en valp snyggt, det vet nog alla som prövat!

På fredag ska Olivia få sin andra vaccinationsspruta. Vi har funderingar på att rabiesvaccinera henne också för att kunna ta med henne när vi åker utomlands. Hennes uppfödare har skaffat en hemsida: www.italienskvinthund.se och där kan ni se några av hennes släktingar. Vi är så otroligt nöjda med henne!

Det har snöat närmare 15 centimeter idag och våren känns återigen avlägsen. Fördelen är att det fortfarande går att köra skoter, så nu blir det säkerligen ett par skoterutflykter framåt helgen.