lördag, februari 03, 2007

Lycka är ...


Lycka är att springa fort fort i snön en solig vinterdag. Eller att åka skidor, om man är en liten pojke. På bilden från vänster Jazz, Smilla (med täcke), Diva och Felix.

Lycka kan också vara att ha ett täcke - eller att slippa ha det ...












Smilla är helt säker på att hon blir sinkad av täcket. Men det är skönt att ha när det blåser!


Vi har kört ved och staplat den i pannrummet idag, och sedan satt vi ute i solen och fikade. Nu är Sebastian på fotbollsträning i Östersund med A-laget, och vi andra ska titta på Melodifestivalen. Philip har lekt hundutställning med nallarna igen nu i kväll och jag fick den stora äran att välja "hund" som vi sedan sprang runt med i huset medan Patrick badade. Våra riktiga hundar uppfattade det som lure coursing och sprang efter och högg tag i nallarna, och oj vad vi skrattade åt hur det såg ut när vi sprang tillsammans allihop ... Som tur var fick jag avlösning av Felix och Simon, så det blev många varv runt huset innan vi människor blev trötta. Uthålligast av alla var Smilla och Philip; jag tror aldrig att de skulle ledsna på att leka tillsammans.

Vi har mer eller mindre bestämt vilken typ av snöskoter vi ska köpa också ... Vi saknar skotern vi sålde när vi flyttade till Vetlanda, och särskilt sådana här vackra vinterdagar, förstås.